Om oss – Företag i Kristianstad

Det kan låta konstgjort, men vi lever för att göra människor glada genom att renovera tak så de blir som nya.

Vi är lyckosamma nog att vi har en så pass bra produkt och personal att vi också får reaktioner därefter, vilket gör att vi gång på gång har energin att göra samma jobb om och om igen.

Vårt företag startades i Kristianstad 2015 i hopp om att fylla luckan mellan en en enklare taktvätt och ett helt nytt tak. Idén kom efter vi varit på en konferens nere i Tyskland med vår dåvarande takfirma, där vi stötte på en tysk firma som visade upp hur de renoverade tak med extremt bra resultat – utan att vara i närheten av att behöva ta så mycket betalt som motsvarande resultat hade kostat i Sverige på den tiden.

Det ena ledde till att vi tog kontakt med producenten för de produkter som den tyska firman använde, och helt plötsligt hade vi ensamrätt i Sverige på samma produkter som de använde i Tyskland.

Nu 6 år senare har vi genomfört hundratals framgångsrika takbehandlingar med lika många nöjda kunder.

Idag är vårt serviceområde Kristianstad med omnejd, men även delar av Blekinge och Hässleholms kommun.

Vad våra kunder säger:

Vi hade ett betongtak från 1985 som aldrig behandlats och funderade på att lägga dit ett nytt plåttak. En vän stoppade mig och sa att de där pannorna håller i många år till, och kan bli som nya så länge de får rätt behandling. Vi kontaktade företaget och 3 veckor senare står vi här med ett till synes ”nytt tak” som ser helt fantastiskt ut!! Så nöjd med hela projektet, från första till sista kontakt. Tack!! /Anders